אם גם אתם אוהבים אפייה ורוצים להרחיב את ארגז הכלים שלכם, בעזרת בית ספר לקונדיטוריה תוכלו להפוך לקונדיטורים מומחים בין אם לשם תחביב ובין אם למטרת מקצוע.
מהו בית ספר לקונדיטוריה?
אפיית עוגות ועוגיות מכל הסוגים, כל הטעמים ובהתאמה לכל אירוע איננה דבר של מה בכך! בית ספר לקונדיטוריה הוא המקום, בו ניתן להגשים חלומות וללמוד אפייה מתוקה ואסטטית. במהלך לימודי הקונדיטוריה, תוכלו ללמוד את סודות האפייה החל ממתכונים מיוחדים, חומרי הגלם האיכותיים ביותר, עיצוב המאפים ועוד.
לא רק תיאוריה
בבתי הספר הטובים לקונדיטוריה, תוכלו להתנסות במהלך הלימודים, לטעות, להיכשל ולהפיק לקחים תוך התנסות כבר במהלך הלימודים עם חומרי הגלם האיכותיים והציוד הטוב ביותר ליצירת המאפה המושלם. עובדה זו מאפשרת לכם לצאת אל שוק העבודה עם ניסיון ולקצור הצלחות במהירות גבוהה ביחס ללימודים תיאורטיים בלבד.
שוק העבודה
גם בארצנו הקטנטונת, תחום הקונדיטוריה פורח. אנשים רבים רוצים להתפנק עם עוגה לשבתות וחגים, מחפשים את העוגה היפה ביותר לחתונה, בר מצווה, ברית ואפילו לסתם יום הולדת. היות שכך, קונדיטוריות רבות קיימות בכל רחבי הארץ, בהן ניתן למצוא עבודה בתום הלימודים.
מהתיאוריה אל הפרקטיקה
כאשר תלמיד מסיים את לימודי הקונדיטוריה שלו, באפשרותו ליהנות מכישוריו החדשים בביתו או להוציא אותם החוצה אל ההמונים. במידה ובוגר לימודי הקונדיטוריה מעוניין בפתיחת קונדיטוריה עצמאית, מומלץ תחילה להתנסות בעבודה תחת קונדיטור ותיק, להכיר את העסק מבפנים ולא פחות חשוב – לצבור עוד ידע וניסיון.
מתחילים בקטן
אם ברצונכם להיות עצמאיים בתחום הקונדיטוריה, בתום הלימודים במסגרת בית ספר לקונדיטוריה, אינכם חייבים להתחיל מיד כעסק גדול עם השקעה כספית גדולה! באפשרותכם להתחיל באפיית עוגות ועוגיות מיוחדות מביתכם ולהגדיל לאט לאט את קהל הלקוחות שלכם.
במידה ותבחרו לעשות כך, מומלץ לבחור לעצמכם תחום התמחות כגון: קינוחים לאירועים, עוגות מעוצבות לאירועים, מאפים ללא גלוטן, מאפים ללא סוכר וכן הלאה. מציאת תחום ההתמחות שלכם יעזור לכם לבדל את עצמכם כבבר מההתחלה ואם תרצו, יוכל ללוות אתכם בהמשך כשהעסק יגדל.